Reisvaccinaties

Omdat dokter Helmers geregistreerd is als reizigersgeneeskundig huisarts kunt u bij ons ook reisadvies inwinnen. Gaat u ver weg op vakantie dan zal Dr. Helmers voor u uitzoeken wat voor beschermende injecties en eventueel medicatie u nodig heeft. U dient hiervoor een afspraak te maken. Vult u het formulier vast in en neemt u dit mee naar de spreekuur.

Wij ontvangen het intake-formulier indien mogelijk graag

 minimaal 6 weken voor vertrek.

Ook voor een gele koorts vaccinatie kunt u terecht bij Dr. Helmers.

Kosten

Voor het geven van reisadvies binnen Europa rekenen wij € 29,94 . Dit is voor het hele gezin incl. de eerste injectie voor 1 persoon.   Voor de overige personen en  eventueel volgende injecties rekenen wij  €12,40 per injectie, per persoon.


Voor het geven van reisadvies buiten Europa rekenen wij € 51,--. Dit is  voor het gehele gezin  en incl. de eerste injectie voor 1 persoon.     Voor de  overige personen en eventueel volgende injecties rekenen  wij € 12,40 per injectie , per persoon.

Het is van groot belang dat alle reisvaccinaties  geregistreerd worden in het vaccinatieboekje. Kosten van het boekje Eur 4,-- per persoon. Dit boekje blijft in uw bezit.

Gezien het feit dat dokter Helmers geregistreerd is al reizigersgeneeskundig huisarts kunt u uw nota indien U daarvoor verzekerd bent indienen  bij uw zorgverzekering

U dient deze kosten eerste zelf te betalen en eventueel daarna te declareren bij uw zorgverzekeraar.

 

Per 1.1.2020 moeten de kosten voor reisadvies / reisvaccinatie CONTANT BETAALD WORDEN.

Intake-Formulier LCR

Intake-Form LCR (english) 

Meer informatie vindt u op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) www.lcr.nl

Realisatie: Pluym ICT