Reisvaccinaties

Bij ons kunt u terecht voor uw reisadvies naar het buitenland. Onze huisarts is geregistreerd als reizigersgeneeskundig huisarts en zoekt voor u uit welke beschermende injecties en eventueel medicatie u nodig heeft. U dient hiervoor een afspraak te maken. Vult u het formulier vast in en neemt u dit mee naar de spreekuur.

Wij ontvangen graag het intake-formulier vooraf aan uw afspraak. 

 U dient minimaal 6 weken voor vertrek een afspraak te maken

Ook voor een gele koorts vaccinatie kunt u terecht bij Dr. Helmers.

 

Per 1-1-2022 stopt huisarts Helmers met de reizigersadvisering van Gele Koorts. 

Kosten

Voor het geven van reisadvies binnen Europa rekenen wij € 29,94 . Dit is voor het hele gezin incl. de eerste injectie voor 1 persoon.   Voor de overige personen en  eventueel volgende injecties rekenen wij  €12,40 per injectie, per persoon.


Voor het geven van reisadvies buiten Europa rekenen wij € 51,--. Dit is  voor het gehele gezin  en incl. de eerste injectie voor 1 persoon.     Voor de  overige personen en eventueel volgende injecties rekenen  wij € 12,40 per injectie , per persoon.

Het is van groot belang dat alle reisvaccinaties  geregistreerd worden in het vaccinatieboekje. Kosten van het boekje Eur 7,20 per persoon. Dit boekje blijft in uw bezit.

Gezien het feit dat dokter Helmers geregistreerd is al reizigersgeneeskundig huisarts kunt u uw nota indien U daarvoor verzekerd bent indienen  bij uw zorgverzekering

U dient deze kosten eerste zelf te betalen en eventueel daarna te declareren bij uw zorgverzekeraar.

 

Per 1.1.2020 moeten de kosten voor reisadvies / reisvaccinatie CONTANT BETAALD WORDEN.

 

 

reisadvies door Dr Helmers vervalt per 01.01.2022

Intake-Formulier LCR

Intake-Form LCR (english) 

Meer informatie vindt u op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) www.lcr.nl

Realisatie: Pluym ICT